AIESEC – Future Leaders Forum

Studentska organizacija AIESEC organizuje Future Leaders Forum u Domu omladine Beograda, koji će se održati od 13. do 17. marta – radionice, debate i predavanja na teme iz trenutno najaktuelnijih oblasti. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa HR procesima u velikim kompanijama, mogućnostima koje IT kompanije pružaju, pozicioniranjem marketinga kao bitne sfere poslovanja, temom preduzetništva, kao i svim potrebnim informacijama o pokretanju sopstvenog biznisa. Sve aktivnosti u sklopu projekta će imati za cilj direktno testiranje veština i znanja delegata, ali i pružanje potrebne pomoći za razvoj i unapređivanje sebe kroz navedene oblasti.

Prošle godine, Future Leaders Forum okupio je preko 450 studenata delegata koji su bogatiji za iskustvo koje će im pomoći za dalje obrazovanje. Ove godine očekuje se još veći broj delegata, a na samoj realizaciji radiće 12 internacionalnih studenata. Future Leaders Forum ima ideju da istakne značaj modernog poslovanja u 21.veku. Ovaj projekat podstiče učesnike na koncept Long Life Learning. Ideja je da se okupe lideri sa tržišta kako bi zajedno ulagali u bolju budućnost. Projekat se sastoji od IT Forum-a, Start Up Forum-a, HR Forum-a i PR Forum-a. Svaki od projekata baviće se određenim temama u sastavu Future Leaders Forum-a. Peti dan projekta rezervisan je za Meet The Partners day.

Program Future Leaders Forum-a:

Prvi dan (13.03.2013): Svečano otvaranje, Start Up Forum – ima za cilj isticanje značaja preduzetništva u modernom poslovanju, kao i okupljanje lidera sa našeg tržišta koji se bave ovom temom.

Drugi dan (14.03.2013): IT Forum – ima za cilj okupljanje lidera IT sveta radi edukacije i prezentovanja važnosti savremene tehnologije u informatičkom dobu, kako za poslovanje tako i za personalnu primenu.

Treći dan (15.03.2013): PR Forum – predstavlja proces upravljanja komunikacijom organizacije sa njenom unutrašnjom i spoljašnjom javnošću u svrhu postizanja međusobnog razmevanja, izgradnje društvene odgovornosti i međusobnih interesa.

Četvrti dan (16.03.2013): HR Forum – predstavlja upravljanje ljudima koji individualno i timski doprinose ostvarenju biznis ciljeva organizacije i čiji je cilj da ukaže na to koliko su danas aktivizam i permanentno usavršavanje pored fakulteta važni.

Peti dan (Završni dan 17.03.2013):

Meet the Partners day – organizovaće se diskusija između predstavnika kompanija i delegata gde će kompanije imati prilike da upoznaju studente sa svojim načinom poslovanja.

Sve informacije možete videti na sajtu prijavise.org.rs

1961-aiesec-future-leaders-forum