AIESEC – програм интернационалне размене и праксе

Овог пролећа и лета студентска организација AIESEC вам нуди прилику да отпутујете и радом или волонтирањем у IТ области откријете неку нову културу и стекнете практично знање из области за коју сте се школовали. Интернационална размена представља најинтензивније искуство учења, могућност сопственог развоја и стицања нових познанства преко глобалне мреже контаката. Волонтирајући на неком од наших пројеката или у невладиним организацијама утичете позитивно на друштво на интернационалном нивоу.

Сваке године преко 16.000 младих људи, широм света, искористи шансу да оде на размену преко AIESEC-а, доживите најбоље лето свог живота у некој од многобројних земаља које вам ми нудимо. Одласком на стручну праксу, AIESEC омогућава студентима са завршних година студија и на мастеру, да радом у некој интернационалној компанији примене теоријско знање са факултета и начине прве кораке у свом професионалном животу. Искористите ову шансу и уз стручно усавршавање упознајте неку нову културу. Овом приликом издвајамо праксе и размене из IТ области, ако студирате неки факултет везан за ову област и бавите се рачунарима и информационим технологијама ово је савршена прилика за вас. Искористите одмор да упознате нове људе и културе, а притом стекните практично знање и искуство. Канада, Бразил, Индија, Јапан, Кина, Египат и Немачка су само неке земље у којима се тренутно налазе програми пракси и размена из IТ области.

Ми вам нудимо могућност да пођете на свој пут од хиљаду миља, начините први корак и контактиратјте нас. Ако сте студент завршне године, дипломац или сте на мастер студијама, можете учествовати у програму стручне праксе, а ако сте матурант или студент било којоје године факултета, можете отићи на неку од многобројних размена које вам ми нудимо.

Више информација можете наћи на сајту: www.bba.aiesec.org.rs

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале. Организација која ствара лидере, стварајући мрежу агената промена који имају позитиван утицај на друштво. AIESEC у Србији има велику част да организује највећу интернационалну конференцију Global Leaders Summit 2013. На овом догађају ће учествовати преко 200 младих лидера из 113 земаља и територија на којима се AIESEC налази, 500 српских студената и 100 успешних лидера из пословног света. Они ће дискутовати о светским релевантним темама концепта доживотног учења, као најбољег начина за развој младих и лидерства.

Више о Global Leaders Summit 2013 можете прочитати на www.gls2013.org.rs

1955-aiesec-program-internacionalne-razmene-i-prakse