AIESEC – program internacionalne razmene i prakse

Ovog proleća i leta studentska organizacija AIESEC vam nudi priliku da otputujete i radom ili volontiranjem u IT oblasti otkrijete neku novu kulturu i steknete praktično znanje iz oblasti za koju ste se školovali. Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući na nekom od naših projekata ili u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou.

Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a, doživite najbolje leto svog života u nekoj od mnogobrojnih zemalja koje vam mi nudimo. Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu. Ovom prilikom izdvajamo prakse i razmene iz IT oblasti, ako studirate neki fakultet vezan za ovu oblast i bavite se računarima i informacionim tehnologijama ovo je savršena prilika za vas. Iskoristite odmor da upoznate nove ljude i kulture, a pritom steknite praktično znanje i iskustvo. Kanada, Brazil, Indija, Japan, Kina, Egipat i Nemačka su samo neke zemlje u kojima se trenutno nalaze programi praksi i razmena iz IT oblasti.

Mi vam nudimo mogućnost da pođete na svoj put od hiljadu milja, načinite prvi korak i kontaktiratjte nas. Ako ste student završne godine, diplomac ili ste na master studijama, možete učestvovati u programu stručne prakse, a ako ste maturant ili student bilo kojoje godine fakulteta, možete otići na neku od mnogobrojnih razmena koje vam mi nudimo.

Više informacija možete naći na sajtu: www.bba.aiesec.org.rs

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Organizacija koja stvara lidere, stvarajući mrežu agenata promena koji imaju pozitivan uticaj na društvo. AIESEC u Srbiji ima veliku čast da organizuje najveću internacionalnu konferenciju Global Leaders Summit 2013. Na ovom događaju će učestvovati preko 200 mladih lidera iz 113 zemalja i teritorija na kojima se AIESEC nalazi, 500 srpskih studenata i 100 uspešnih lidera iz poslovnog sveta. Oni će diskutovati o svetskim relevantnim temama koncepta doživotnog učenja, kao najboljeg načina za razvoj mladih i liderstva.

Više o Global Leaders Summit 2013 možete pročitati na www.gls2013.org.rs

1955-aiesec-program-internacionalne-razmene-i-prakse