NORDEUS HACKATHON 2013 – направи игру за 24 сата

Nordeus, развојни тим који стоји иза игре ,,Тоp eleven – Bе а football manager’’, најпопуларније онлајн спортске игре на свету, организује трећи по реду ,,Nordeus hackathon’’, такмичење у брзинском прављењу видео игара. Овогодишње такмичење се одржава 14. децембра, када ће учесници имати прилике да направе игру у року од 24 сата у просторијама Nordeus-а.

Сви такмичари ће добити сопствени простор, опрему за рад, храну, пиће, како би могли да се што више усредсреде на прављење игара. А када пожеле, моћи ће и да се одморе уз видео игре, билијар, стони фудбал или у соби за релаксацију.

Осетите атмосферу рада у тренутно водећој компанији за развој онлине игара у овом делу Европе, направите игру и освојите вредне награде међу којима су Samsung Galaxy Note 3, iPad Air, iPhone 5S и многе друге. Тачан списак награда биће објављен до краја новембра, али је већ дефинисан наградни фонд који износи 10.000 еура!

Крајњи рок за пријаве је 02.12.2013!

Сви тимови или појединци који желе да се пријаве или сазнају још информација могу да посете адресу www.nordeus.com/hackathon2013/

2381-nordeus-hackathon-2013-napravi-igru-za-24-sata