NORDEUS HACKATHON 2013 – napravi igru za 24 sata

Nordeus, razvojni tim koji stoji iza igre ,,Top eleven – Be a football manager’’, najpopularnije onlajn sportske igre na svetu, organizuje treći po redu ,,Nordeus hackathon’’, takmičenje u brzinskom pravljenju video igara. Ovogodišnje takmičenje se održava 14. decembra, kada će učesnici imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama Nordeus-a.

Svi takmičari će dobiti sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće, kako bi mogli da se što više usredsrede na pravljenje igara. A kada požele, moći će i da se odmore uz video igre, bilijar, stoni fudbal ili u sobi za relaksaciju.

Osetite atmosferu rada u trenutno vodećoj kompaniji za razvoj online igara u ovom delu Evrope, napravite igru i osvojite vredne nagrade među kojima su Samsung Galaxy Note 3, iPad Air, iPhone 5S i mnoge druge. Tačan spisak nagrada biće objavljen do kraja novembra, ali je već definisan nagradni fond koji iznosi 10.000 eura!

Krajnji rok za prijave je 02.12.2013!

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave ili saznaju još informacija mogu da posete adresu www.nordeus.com/hackathon2013/

2381-nordeus-hackathon-2013-napravi-igru-za-24-sata