Пројекат „Design It“ – надогради своје ИТ знање

Пројекат „Design It“, у организацији AIESEC-а, намењен је студентима који желе да стекну додатно практично знање у области савремених информационих и комуникационих технологија. Предавања и радионице се одржавају 13. и 20. априла, као и 14. и 21. априла, у просторијама Рачунарског факултета (Кнез Михајлова 6). С обзиром на значај ИТ технологија у савременом пословном систему, циљ је да се студентима приближе актуелне теме из ове области са којима ће се сусрести како у даљем раду и учењу, тако и при запослењу.

Програми који су обухваћени овим пројектом, који ће се реализовати у виду радионица од стране едукативних партнера су: Безбедност информационих система и Android. Имате могућност да одаберете термин који вама одговара и један програм који највише желите. Пријаве се неће примати након поноћи 11.04.2013.

Можете попунити пријаву за учешће на овом пројекту путем линка: http://bit.ly/Zdo6KN

Едукације су намењене студентима: Електротехничког факултета, Природно-математичког, Рачунарског факултета, ФОН-а, као и студентима на осталим високообразовним установама сличног профила.

За више информација о самом пројекту „Design It” посетите: http://www.aiesec.org.rs/beograd-bba/

2047-projekat-design-it-nadogradi-svoje-it-znanje