Projekat „Design It“ – nadogradi svoje IT znanje

Projekat „Design It“, u organizaciji AIESEC-a, namenjen je studentima koji žele da steknu dodatno praktično znanje u oblasti savremenih informacionih i komunikacionih tehnologija. Predavanja i radionice se održavaju 13. i 20. aprila, kao i 14. i 21. aprila, u prostorijama Računarskog fakulteta (Knez Mihajlova 6). S obzirom na značaj IT tehnologija u savremenom poslovnom sistemu, cilj je da se studentima približe aktuelne teme iz ove oblasti sa kojima će se susresti kako u daljem radu i učenju, tako i pri zaposlenju.

Programi koji su obuhvaćeni ovim projektom, koji će se realizovati u vidu radionica od strane edukativnih partnera su: Bezbednost informacionih sistema i Android. Imate mogućnost da odaberete termin koji vama odgovara i jedan program koji najviše želite. Prijave se neće primati nakon ponoći 11.04.2013.

Možete popuniti prijavu za učešće na ovom projektu putem linka: http://bit.ly/Zdo6KN

Edukacije su namenjene studentima: Elektrotehničkog fakulteta, Prirodno-matematičkog, Računarskog fakulteta, FON-a, kao i studentima na ostalim visokoobrazovnim ustanovama sličnog profila.

Za više informacija o samom projektu „Design It” posetite: http://www.aiesec.org.rs/beograd-bba/

2047-projekat-design-it-nadogradi-svoje-it-znanje