„Soft Skills Academy – Унапреди своје способности!“

У периоду од 9. до 13. априла одржаће се бесплатни семинар личних и професионалних вештина намењен студентима свих факултета у Београду „Soft Skills Academy – Унапреди своје способности!“. Организатор догађаја је Удружење студената електротехнике Европе, Истек (EESTEC) Локални комитет Beograd.

Академија се ове године организује по четврти пут и досадашње изузетно велико интересовање младих је потврдило потребу за догађајем овог типа. Великом броју полазника Академије су управо вештине или контакти стечени на овом догађају помогли при запошљавању. Овај петодневни догађај подстиче студенте на рад на сопственом усавршавању. Учешће на Академији ће узети 50 најбољих кандидата са факултета у Београду, који ће учествовати на тренинзима из области „меких“ вештина (временско организовање, презентационе и комуникационе вештине, вођење пројеката, решавање конфликата, развијање лидерских вештина, мотивација и сродне теме).

Циљ ове Академије је да омогући студентима да унапреде вештине које ће им помоћи у изградњи успешне каријере. Ова група изузетних младих људи, будућих лидера, ће бити окупљена на једном месту. Као и до сада, предност при избору учесника ће имати друштвено активни студенти завршних година, који су спремни да стечено знање примене на најбољи начин.

1978-soft-skills-academy-unapredi-svoje-sposobnosti