„Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“

U periodu od 9. do 13. aprila održaće se besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština namenjen studentima svih fakulteta u Beogradu „Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!“. Organizator događaja je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC) Lokalni komitet Beograd.

Akademija se ove godine organizuje po četvrti put i dosadašnje izuzetno veliko interesovanje mladih je potvrdilo potrebu za događajem ovog tipa. Velikom broju polaznika Akademije su upravo veštine ili kontakti stečeni na ovom događaju pomogli pri zapošljavanju. Ovaj petodnevni događaj podstiče studente na rad na sopstvenom usavršavanju. Učešće na Akademiji će uzeti 50 najboljih kandidata sa fakulteta u Beogradu, koji će učestvovati na treninzima iz oblasti „mekih“ veština (vremensko organizovanje, prezentacione i komunikacione veštine, vođenje projekata, rešavanje konflikata, razvijanje liderskih veština, motivacija i srodne teme).

Cilj ove Akademije je da omogući studentima da unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere. Ova grupa izuzetnih mladih ljudi, budućih lidera, će biti okupljena na jednom mestu. Kao i do sada, prednost pri izboru učesnika će imati društveno aktivni studenti završnih godina, koji su spremni da stečeno znanje primene na najbolji način.

1978-soft-skills-academy-unapredi-svoje-sposobnosti