’’Idea’’ и AIESEC ти пружају прилику за практично искуство!

AIESEC канцеларија на Економском факултету и њен стратешки партнер – компанија “Idea“ недавно су своје партнерство усмериле и на омогућавање стручних и професионалних прилика за младе амбициозне људе који желе да напредују и граде своју каријеру. Уколико си студент завршне године факултета у области информационих технологија или економских наука и маркетинга, ово је права прилика за тебе!

Свим студентима који су при крају студија или су већ дипломирали на неком од поменутих факултета, као и свим младим незапосленима пружа се прилика за једномесечну праксу у компанији “Idea“ у области IТ-а или маркетинга. Кроз ово практично искуство студент ће уновчити знања стечена на студијама, стећи осећај за рад и искусити посао у компанији који ће га диференцирати на тржишту рада.

Пракса представља обавезну увертиру у оно што следи након њене реализације, а то је плаћена стручна пракса у области маркетинга или IТ-а у иностранству коју у потпуности обезбеђује и финансира “Idea“. Путем Global Talent програма који је, конкретно, подржала ова компанија, двоје студената – практиканата добиће прилику да се стручно усавршава у иностранству и стиче релавантне иницијативе у својој каријери у некој од развијених интернационалних компанија.

Као неопходан услов за пријаву на конкурс потребно је да студент буде завршна година факултета у поменутим областима и да већ поседује одређено релавантно радно искуство у овим областима. Пријаве се врше тако што кандидати шаљу свој CV на мејл: globaltalentsef @ gmail.com, након чега ће у најкраћем могућем року бити контактирани за даљи процес селекције. Рок за пријаву на конкурс је 25. јул.

2855-xa-idea-xa-i-xa-aiesec-xa-ti-pruzaju-priliku-za-prakticno-iskustvo