’’Idea’’ i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo!

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner – kompanija “Idea“ nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za jednomesečnu praksu u kompaniji “Idea“ u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

Praksa predstavlja obaveznu uvertiru u ono što sledi nakon njene realizacije, a to je plaćena stručna praksa u oblasti marketinga ili IT-a u inostranstvu koju u potpunosti obezbeđuje i finansira “Idea“. Putem Global Talent programa koji je, konkretno, podržala ova kompanija, dvoje studenata – praktikanata dobiće priliku da se stručno usavršava u inostranstvu i stiče relavantne inicijative u svojoj karijeri u nekoj od razvijenih internacionalnih kompanija.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relavantno radno iskustvo u ovim oblastima. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na mejl: globaltalentsef @ gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 25. jul.

2855-xa-idea-xa-i-xa-aiesec-xa-ti-pruzaju-priliku-za-prakticno-iskustvo