Како да startapујеш своју каријеру? Буди део Startit Fest-а и сазнај!

SEE ICТ, организација посвећена развоју startap сцене у Србији, организује петодневни фестивал по имену ’’Startit Fest’’ у периоду од 15. до 19. маја, у Beogradској Савамали. Један од централних циљева Startit Фест -а је да пробуди интересовање међу креативним и амбициозним појединцима који још увек откривају предузетништво и технологију и охрабри их да се придруже развијајућем екосистему.

Поред великог броја планираних презентација, радионица, панела и изложби за посетиоце, Startit Fest је у сарадњи са највећом студентском организацијом AIESEC организовао једнодневни догађај под именом ’’Startup your career’’ у току ове петодневне манифестације. Идеја овог заједничког догађаја јесте да се учесницима приближи сам концепт и суштина startapa, као и да им се представе кораци ка оснивању или раду у једном startapu. Овај догађај одржаће се 16. маја у просторијама Бизнис центра општине Савски венац у улици Кнеза Милоша 47, у периоду од 12 до 16 часова.

’’Startup your career’’ догађај покрива три кључне теме које даље разлаже својим учесницима. Прва тема посвећена је ’’Првим корацима до идеје’’ и говори о почецима и методама реализовања идеје једног startapa. Одмах накод тога, друга тема која носи назив ’’Networking 101’’ подиже свест о значају поседовања широке мреже релавантних контаката у овој области и даје конкретне савете како градити мрежу контаката. Последња тема бави се питањем зашто је потребно поседовати вештине и стицати интернационалне иницијативе и ван области сопствене експертизе када се говори о startapu односно ’’Зашто је добро бити нинџа’’ у овом послу. У овом сегменту водиће се дискусија о томе зашто је неопходно да се млади ентузијасти у области startapa стручно усавршавају у иностранству и шире видике у овој професији кроз стручне интернационалне праксе.

За учешће на овом догађају можете попунити пријаву на овом линку: ПРИЈАВА, јер је број места ограничен, а више информација о истом можете добити одласком на овај линк: http://globartalents.rs/page/start

2458-kako-da-startapujes-svoju-karijeru-budi-deo-startit-fest-a-i-saznaj