Kako da startapuješ svoju karijeru? Budi deo Startit Fest-a i saznaj!

SEE ICT, organizacija posvećena razvoju startap scene u Srbiji, organizuje petodnevni festival po imenu ’’Startit Fest’’ u periodu od 15. do 19. maja, u Beogradskoj Savamali. Jedan od centralnih ciljeva Startit Fest -a je da probudi interesovanje među kreativnim i ambicioznim pojedincima koji još uvek otkrivaju preduzetništvo i tehnologiju i ohrabri ih da se pridruže razvijajućem ekosistemu.

Pored velikog broja planiranih prezentacija, radionica, panela i izložbi za posetioce, Startit Fest je u saradnji sa najvećom studentskom organizacijom AIESEC organizovao jednodnevni događaj pod imenom ’’Startup your career’’ u toku ove petodnevne manifestacije. Ideja ovog zajedničkog događaja jeste da se učesnicima približi sam koncept i suština startapa, kao i da im se predstave koraci ka osnivanju ili radu u jednom startapu. Ovaj događaj održaće se 16. maja u prostorijama Biznis centra opštine Savski venac u ulici Kneza Miloša 47, u periodu od 12 do 16 časova.

’’Startup your career’’ događaj pokriva tri ključne teme koje dalje razlaže svojim učesnicima. Prva tema posvećena je ’’Prvim koracima do ideje’’ i govori o počecima i metodama realizovanja ideje jednog startapa. Odmah nakod toga, druga tema koja nosi naziv ’’Networking 101’’ podiže svest o značaju posedovanja široke mreže relavantnih kontakata u ovoj oblasti i daje konkretne savete kako graditi mrežu kontakata. Poslednja tema bavi se pitanjem zašto je potrebno posedovati veštine i sticati internacionalne inicijative i van oblasti sopstvene ekspertize kada se govori o startapu odnosno ’’Zašto je dobro biti nindža’’ u ovom poslu. U ovom segmentu vodiće se diskusija o tome zašto je neophodno da se mladi entuzijasti u oblasti startapa stručno usavršavaju u inostranstvu i šire vidike u ovoj profesiji kroz stručne internacionalne prakse.

Za učešće na ovom događaju možete popuniti prijavu na ovom linku: PRIJAVA, jer je broj mesta ograničen, a više informacija o istom možete dobiti odlaskom na ovaj link: http://globartalents.rs/page/start

2458-kako-da-startapujes-svoju-karijeru-budi-deo-startit-fest-a-i-saznaj