Hackathon на РАФ-у

На нашем факултету 23. маја биће по други пут одржано 24-часовно такмичење у програмирању под називом “Hackathon 0x02”. Такмичење се организује са циљем промовисања такмичарског програмирања, пружања јединственог практичног искуства и повезивања студената из области програмирања. Реч је о тимском такмичењу, где ће свака екипа имати 24 сата да направи апликацију (било web, mobile, desktop) на задату тему.

За сваку екипу ће бити обезбеђен простор за рад и одмор, као и неограничене количине хране и пића у току трајања самог такмичења. Апликације ће оцењивати стручни жири у више различитих категорија (креативност, реализација, дизајн, функционалност, лакоћа коришћења), а све чланове најбоље пласираних тимова очекују вредне награде. Такмичење је отвореног типа и право да буду део тима имају сви између 18 и 26 година.

Поред подршке Рачунарског факултета, потенцијал овог надметања препознали су Microsoft Development Center Serbia и Devana Technologies, који су спонзори такмичења, а такмичење је такође подржала компанија Koding.

Пријаве тимова отворене су до 18. маја на званичној веб страни www.hackathon.rs.

За сва питања можете се обратити организаторима на info @ hackathon.rs или путем Facebook странице.

3638-hackathon-na-raf-u