Career Days 2016

Career Days пројекат, који већ двадесет две године организује локална канцеларија AIESEC организације на Економском факултету, настоји да пружи подршку младима на њиховом путу ка каријери о којој сањају. Познат као највећи национални сајам едукација, пракси и послова „Career Days 2016“ одржаће се 15. и 16. марта у хотелу „Crowne Plaza“ на Новом Београду.

Млади ће имати прилику да се друже и упознају са начином пословања наших дугогодишњих учесника Delhaize Serbia, Mercator S, Gebrüder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Heineken, Mol Serbia, PwC, TMF. Поред наведених компанија, ове године на сајму ће нам се придружити и Air Serbia, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble, NLB banka, Sitel SBA, Leovit.
Посетиоци ће моћи да направе свој CV или исправе његове недостатке, како би он био смештен у базу података која је доступна компанијама у наредних годину дана. Оваква врста комуникације оставља простора менаџерима да у сваком тренутку могу да контактирају кандидате за посао или праксу.
Овогодишња иновација сајма јесте speed dating, који омогућава посетиоцима да учествују у интервјуу за посао, поразговарају са потенцијалним послодавцима и покажу своје квалитете и жељу за усавршавањем чиме увећају своју шансе за добијање посла. Компаније учеснице су навеле да им просек није битан, као ни претходно искуство већ жеља младих и образованих људи да раде на себи, спремност да уче и стичу нове вештине као и познавање страних језика.

4009-xa-career-days-2016-xa