Први Fintech хакатон у Србији

Први Fintech hackathon у Србији, у организацији ICT Hub-а, KPMG и Сосијете женерал банке одржаће се од 27. до 29. маја у Београду. Ово је јединствена прилика за све који желе да се у року од само 48 сати опробају у креирању иновативног решења за дигитално банкарство, а за три најбоља софтверска решења обезбеђен је новчани наградни фонд од 5000 евра, уз могућу подршку у даљем развоју и комерцијалној примени производа.

Не треба да будеш стручњак из области банкарства или финансија – оно што ти је потребно за успех је тим који обједињује знања и вештине из IТ-а и дизајна, бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговориш на постављени изазов. Током хакатона, биће ти на располагању врхунски ментори из области банкарства и финансија, али исто тако и програмирања, дизајна, као и припрема за јавни наступ (презентацију). Пријављивање је отворено за већ формиране тимове, од максимално пет чланова, и за појединце (IТ-јевце, дизајнере, људе из света бизниса, предузетнике) којима је омогућено да се упознају пре такмичења, како би оформили своје тимове.

Рок за пријаву је 23. мај, а сви заинтересовани могу да се пријаве и нађу све потребне информације на вебсајту ICT Hub-а или директно путем линка.

4091-prvi-fintech-hakaton-u-srbiji