Prvi Fintech hakaton u Srbiji

Prvi Fintech hackathon u Srbiji, u organizaciji ICT Hub-a, KPMG i Sosijete ženeral banke održaće se od 27. do 29. maja u Beogradu. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele da se u roku od samo 48 sati oprobaju u kreiranju inovativnog rešenja za digitalno bankarstvo, a za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

Ne treba da budeš stručnjak iz oblasti bankarstva ili finansija – ono što ti je potrebno za uspeh je tim koji objedinjuje znanja i veštine iz IT-a i dizajna, biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovoriš na postavljeni izazov. Tokom hakatona, biće ti na raspolaganju vrhunski mentori iz oblasti bankarstva i finansija, ali isto tako i programiranja, dizajna, kao i priprema za javni nastup (prezentaciju). Prijavljivanje je otvoreno za već formirane timove, od maksimalno pet članova, i za pojedince (IT-jevce, dizajnere, ljude iz sveta biznisa, preduzetnike) kojima je omogućeno da se upoznaju pre takmičenja, kako bi oformili svoje timove.

Rok za prijavu je 23. maj, a svi zainteresovani mogu da se prijave i nađu sve potrebne informacije na vebsajtu ICT Hub-a ili direktno putem linka.

4091-prvi-fintech-hakaton-u-srbiji