Pristupna predavanja na Računarskom fakultetu

Javna pristupna predavanja za izbor u zvanje docenta za kandidate dr Lazara Karbunara i dr Gorana Rakočevića održana su 10. decembra 2018. na Računarskom fakultetu. Javno pristupno predavanje dr Mihajla Cekića održaće se u ponedeljak 24. decembra u 13 časova na Računarskom fakultetu.

Javno pristupno predavanje na temu Logička kola, dr Lazara Karbunara, kandidata za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Elektronika, održano je u ponedeljak, 10. decembra 2018. godine u 10 časova na Računarskom fakultetu u Beogradu. Predavanje je održano pred prodekanom Računarskog fakulteta dr Dušanom Vujoševićem i komisijom u sastavu:  dr Jelena Vasiljević, docent ( predsednik komisije)  dr Vujo Drndarević, redovni profesor (član) i dr Đorđe Babić, vanredni profesor (član).

Javno pristupno predavanje na temu Rekonstrukcija mutacionih DNK profila na osnovu podataka dobijenih iz sekvencera, dr Gorana Rakočevića, kandidata za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Inteligentni sistemi, održano je u ponedeljak  10. decembra 2018. godine u 13 časova na Računarskom fakultetu u Beogradu. Predavanje je održano pred prodekanom Računarskog fakulteta dr Dušanom Vujoševićem i komisijom u sastavu: dr Branko Perišić, redovni profesor,  dr Bojana Dimić Surla, vanredni profesor i  dr Miloš Jovanović, docent ( predsednik komisije).

Javno pristupno predavanje dr Mihajla Cekića, kandidata za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Matematika, održaće se u ponedeljak  24. decembra 2018. godine u 13 časova na Računarskom fakultetu u Beogradu. Tema predavanja je Inverzni problemi kolderovog tipa. Predavanje će biti održano pred prodekanom Računarskog fakulteta dr Dušanom Vujoševićem i komisijom u sastavu: dr Dragan Urošević, redovni profesor ( predsednik komisije), dr Irena Jovanović, docent i dr Milanka Gardašević-Filipović, docent.

5157-pristupna-predavanja-na-racunarskom-fakultetu