Рачунарски факултет испратио још једну генерацију дипломаца

Рачунарски факултет у Београду испратио је још једну генерацију дипломаца. На свечаној додели диплома која је уприличена 29. новембра 2019. године Рачунарки факултет пожелео је својим дипломцима успешне каријере, али и да се њихова веза са  Рачунарским факултетом никада не прекине. Присутне је поздравио продекан Рачунарског факултета Душан Вујошевић: „Желим свима да честитам. Знам колико труда стоји иза вас, да пут није био лак и зато свака част. Желим вам да у даљој каријери нађете послове који вам одговарају. волео бих да останемо у контакту. Пратите наш сајт, долазите на факултет да наставимо да размењујемо знања и искуства. Увек сте добро дошли
Са дипломама основних академских студија изашли су: Бранко Петијевић, Никола Јовановић, Вук Божовић, Милутин Церовић, Радоица Драшкић, Дубравка Вилотић, Анђела Вујовић, Страхиња РодићНикола Јовановић, Наташа Вуксановић, Војин Пупавац, Ивана Мијатовић, Петар Ерић, Ивана Станковић, Филип Антић, Марија Чолић, Павле Марковић.
Са дипломама струковних студија изашли су: Иван Хромиш, Драгана Грујичић, Радован Благојевић, Борко Арсић, Милица Љубисављевић, Ненад Алексић, Ана Цихабер, Душан Новаковић, Атина Еванђелина Веиновић, Ивана Милинковић, Миљан Бобар, Марко Лаловић, Урош Новаковић, Немања Божовић, Филип Панчић, Немања Ковачевић, Душан Шијачић, Лазар Илић, Никола Илић, Милош Милутиновић, Филип Рајовић.
Овом приликом уручене су похвалнице истакнутим студентима за успехе из разних области: за организовање учествовања студената Рачунарског факултета на Електријади Дубравки Вилотић.
За освојено треће место из стоног тениса на Електријади Стефану Бургићу, Милану Митићу и Душану Ивковићу.
За освојено треће место из објектно оријентисаног програмирања на Електријади Вукоману Стојановићу, Алекси Милисављевићу.
За освојено треће место из математике на Електријади Алекси Милисављевићу.
За освојено екипно друго место из информатике на Електријади Николи Јовановићу, Ђорђу Анђелковићу, Михаилу Вигњевићу.
За освојено прво место из информатике на Електријади Николи Јовановићу.
За екипно друго место из алгоритама и структура података на Електријади Огњену Ђуричићу, Филипу Ћосовићу, Стефану Максовићу.
За освојено екипно прво место из алгоритама и структура података на Електријади Алекси Милисављевићу, Николи Јовановићу, Богдану Бакарецу.
За освојено треће место из алгоритама и структура података на Електријади Огњену Ђуричићу.
За освојено друго место из алгоритама и структура података на Електријади Николи Јовановићу.
За освојено прво место из алгоритама и структура података на Електријади Алекси Милисављевићу.
За успехе на међународним такмичењима похвалнице су добили : Алекса Плавшић за освојено треће место на међународном такмичењу из програмирања CODEIT у Софији у сениорској конкуренцији, за освојену екипно трећу награду на међународном такмичењу из програмирања BSUIR у Минску, за освојено екипно треће место на ICPC такмичењу у Букурешту.
Aлекса Милисављевић за освојену екипно трећу награду на међународном такмичењу из програмирања BSUIR у Минску, за освојено екипно треће месзо на регионалном ICPC такмичењу у Букурешту.
Павле Мартиновић за освојено екипно треће место на регионалном ICPC такмичењу у Букурешту.
Слике са доделе диплома погледајте у галерији.

5593-racunarski-fakultet-ispratio-jos-jednu-generaciju-diplomaca