Računarski fakultet ispratio još jednu generaciju diplomaca

Računarski fakultetu Beogradu ispratio je još jednu generaciju diplomaca. Na svečanoj dodeli diploma koja je upriličena 29. novembra 2019. godine Računarki fakultet poželeo je svojim diplomcima uspešne karijere, ali i da se njihova veza sa  Računarskim fakultetom nikada ne prekine. Prisutne je pozdravio prodekan Računarskog fakulteta Dušan Vujošević: „Želim svima da čestitam. Znam koliko truda stoji iza vas, da put nije bio lak i zato svaka čast. Želim vam da u daljoj karijeri nađete poslove koji vam odgovaraju. voleo bih da ostanemo u kontaktu. Pratite naš sajt, dolazite na fakultet da nastavimo da razmenjujemo znanja i iskustva. Uvek ste dobro došli
Sa diplomama osnovnih akademskih studija izašli su: Branko Petijević, Nikola Jovanović, Vuk Božović, Milutin Cerović, Radoica Draškić, Dubravka Vilotić, AnđelaVujović, Strahinja RodićNikola Jovanović, Nataša Vuksanović, Vojin Pupavac, Ivana Mijatović, Petar Erić, Ivana Stanković, Filip Antić, Marija Čolić, PavleMarković.
Sa diplomama strukovnih studija izašli su: Ivan Hromiš, Dragana Grujičić, Radovan Blagojević, Borko Arsić, Milica Ljubisavljević, Nenad Aleksić, Ana Cihaber, Dušan Novaković, Atina Evanđelina Veinović, Ivana Milinković, Miljan Bobar, Marko Lalović, Uroš Novaković, Nemanja Božović, Filip Pančić, Nemanja Kovačević, Dušan Šijačić, Lazar Ilić, Nikola Ilić, Miloš Milutinović, Filip Rajović.
Ovom prilikom uručene su pohvalnice istaknutim studentima za uspehe iz raznih oblasti: za organizovanje učestvovanja studenata Računarskog fakulteta na ElektrijadiDubravki Vilotić.
Za osvojeno treće mesto iz stonog tenisa na Elektrijadi Stefanu Burgiću, Milanu Mitiću i Dušanu Ivkoviću.
Za osvojeno treće mesto iz objektno orijentisanog programiranja na Elektrijadi Vukomanu Stojanoviću, Aleksi Milisavljeviću.
Za osvojeno treće mesto iz matematike na Elektrijadi Aleksi Milisavljeviću.
Za osvojeno ekipno drugo mesto iz informatike na Elektrijadi Nikoli Jovanoviću, Đorđu Anđelkoviću, Mihailu Vignjeviću.
Za osvojeno prvo mesto iz informatike na Elektrijadi Nikoli Jovanoviću.
Za ekipno drugo mesto iz algoritama i struktura podataka na Elektrijadi Ognjenu Đuričiću, Filipu Ćosoviću, Stefanu Maksoviću.
Za osvojeno ekipno prvo mesto iz algoritama i struktura podataka na Elektrijadi Aleksi Milisavljeviću, Nikoli Jovanoviću, Bogdanu Bakarecu.
Za osvojeno treće mesto iz algoritama i struktura podataka na Elektrijadi Ognjenu Đuričiću.
Za osvojeno drugo mesto iz algoritama i struktura podataka na Elektrijadi Nikoli Jovanoviću.
Za osvojeno prvo mesto iz algoritama i struktura podataka na Elektrijadi Aleksi Milisavljeviću.
Za uspehe na međunarodnim takmičenjima pohvalnice su dobili : Aleksa Plavšić za osvojeno treće mesto na međunarodnom takmičenju iz programiranja CODEIT u Sofiji u seniorskoj konkurenciji, za osvojenu ekipno treću nagradu na međunarodnom takmičenju iz programiranja BSUIR u Minsku, za osvojeno ekipno treće mesto na ICPC takmičenju u Bukureštu.
Aleksa Milisavljević za osvojenu ekipno treću nagradu na međunarodnom takmičenju iz programiranja BSUIR u Minsku, za osvojeno ekipno treće meszo na regionalnom ICPC takmičenju u Bukureštu.
Pavle Martinović za osvojeno ekipno treće mesto na regionalnom ICPC takmičenju u Bukureštu.
Slike sa dodele diploma pogledajte u galeriji.

5593-racunarski-fakultet-ispratio-jos-jednu-generaciju-diplomaca