Дела професора РАФ-а Ивана Елезовића на конференцији De Montfort Универзитета у Лестеру и на Радио Београду 2

Мултимедијално дело професора РАФ-а на катедри за Мултимедијални дизајн др Ивана Елезовића “Circle Noise” изабрано је на Convergence 2022 конференцији посвећеној новинама у музици и технологији. Convergence 2022 се одржава од 22. до 25. септембра на De Montfort University, Institute for Sonic Creativity у Лестеру у Енглеској. Више о догађају Convergence 2022 доступно је на сајту De Montfort Универзитета.

Поред тога, камерна дела Ивана Елезовића емитоваће се у емисији Аутограм у петак, 16. септембра у 17:30 часова на Радио Београду 2. Емисију Аутограм, посвећену домаћем музичком стваралаштву, припрема и води музиколог др Зорица Премате.

Овога пута слушаћете нова камерна дела нашег композитора средње генерације Ивана Елезовића, који је своју успешну стваралачку и педагошку каријеру поделио између САД и домовине. Вече ће отворити његово дело из 2022. године „Interruptive Clatters“ за виолончело соло, наводи се у најави емисије Аутограм на сајту РТС-а. У емисији се представљају значајна дела која најпотпуније рефлектују домете и уметничку личност неког аутора у појединим сегментима његовог опуса.