Dvanaest studenata RAF-a plasiralo se na finale Serbian Cybersecurity Challenge 2022

Na ovogodišnjem Serbian Cybersecurity Challenge (SCC2022) dvanaest studenata RAF-a osvojilo je plasman na naredni nivo takmičenja. Timsko finale SCC2022 održaće se u septembru, a studenti RAF-a će se takmičiti u dva tima zajedno sa četiri učenika Računarske gimnazije.

Student Računarskog fakulteta Jovan Pavlović je za najkraće vreme uspeo da reši sve zadatke, osvoji maksimalni broj poena i zauzme prvo mesto. Studenti RAF-a Vojin Golubović, Aleksandar Jovanović i Mihajlo Krsmanović postigli su, takođe, maksimalan rezultat. Od ukupno 16 učesnika sa maksimalnim brojem poena, četvorica su studenti Računarskog fakulteta. Učešće u finalu obezbedili su i Sofija Teofilović, Milan Jovanović, Filip Petrović Čačić, Marko Ignjatović, Marko Živanović, Mateja Jovanović, Dušan Bulajić i Đorđe Živković.

Na SCC2022 je učestvovalo preko 110 studenata i učenika srednjih škola. Tema takmičenja je bezbednost na internetu, a Računarski fakultet je podržao njegovu realizaciju kroz učešće u Organizacionom odboru.

Računarski fakultet čestita studentima plasman u finale i želi im mnogo sreće i uspeha!