Компанија b4b одржала гостујуће предавање на РАФ-у

Компанија b4b одржала је гостујуће предавање студентима на предмету Интегрисани информациони системи на Рачунарском факултету и онлајн. Представник компаније b4b Иван Мијаиловић одржао је предавање и студентима представио SAP решења из угла једне од успешних имплементација на којој је имао прилику да ради у великом интернационалном тиму, који су, поред консултаната компаније b4b, чинили консултанти из Пољске, Турске, Белгије и Норвешке.

Студенти су имали прилику да кроз практична знања и богато искуство са имплементација, разумеју теоријске примере које уче на Рачунарском факултету. SAP имплементатори стичу знања која могу да примене на пројекте код клијената из различитих индустрија. Иван је, такође потврдио да радом на SAP пројектима, запослени имају могућност да поред практичних техничких знања и професионалног усавршавања, развијају такозване софт вештине, потребних за управљање и успешну реализацију великих пројеката.

Компанија b4b Србија има више од 60 успешно реализованих имплементација SAP система у различитим индустријама и пословним доменима.