Kompanija b4b održala gostujuće predavanje na RAF-u

Kompanija b4b održala je gostujuće predavanje studentima na predmetu Integrisani informacioni sistemi na Računarskom fakultetu i onlajn. Predstavnik kompanije b4b Ivan Mijailović održao je predavanje i studentima predstavio SAP rešenja iz ugla jedne od uspešnih implementacija na kojoj je imao priliku da radi u velikom internacionalnom timu, koji su, pored konsultanata kompanije b4b, činili konsultanti iz Poljske, Turske, Belgije i Norveške.

Studenti su imali priliku da kroz praktična znanja i bogato iskustvo sa implementacija, razumeju teorijske primere koje uče na Računarskom fakultetu. SAP implementatori stiču znanja koja mogu da primene na projekte kod klijenata iz različitih industrija. Ivan je, takođe potvrdio da radom na SAP projektima, zaposleni imaju mogućnost da pored praktičnih tehničkih znanja i profesionalnog usavršavanja, razvijaju takozvane soft veštine, potrebnih za upravljanje i uspešnu realizaciju velikih projekata.

Kompanija b4b Srbija ima više od 60 uspešno realizovanih implementacija SAP sistema u različitim industrijama i poslovnim domenima.