Прва три места за екипе РАФ-а на такмичењу Bubble Cup 15 Мајкрософт развојног центра

Седморица студената Рачунарског факултета учествовала су и освојила прва три места на јубиларном петнаестом по реду Bubble Cup-у који организује Мајкрософт развојни центар у СрбијиBubble Cup  је такмичење у кодирању на коме учествују студенти и средњошколци. Екипе РАФ-а постигле су одличне резултате и оствариле изузетан успех и апсолутну доминацију у конкуренцији шест тимова у категорији Premier League.

Извор фотографије: PCPress

Прво место освојила је добро позната такмичарска екипа RAF Penguins коју чине студенти Рачунарског факултета Алекса ПлавшићПавле Мартиновић и Алекса Милисављевић.

Друго место освојио је студент Рачунарског факултета Виктор Лучић који је наступао сам под називом stefanbalaz2.

Треће место је припало екипи Seniori коју чине студенти РАФ-а Иван ЈевтићМихаило Трајковић и Реља Алексић.

“Већ пар година смо учесници финала, овог пута је уследила и награда. Веома смо захвални на подршци Мајкрософт развојног центра, која се не огледа само кроз знања која добијамо учешћем у овом такмичењу, већ и кроз подршку и оснаживање, коју су нам пружили да завршимо и на неким интернационалним такмичењима на која без њихове помоћи никако не бисмо отишли”, изјавио је Алекса Плавишић, члан RAF Penguins. Екипа RAF Penguins се припрема за одлазак на велико финале ICPC које се одржава у новембру у Бангладешу.

1 thought on “Прва три места за екипе РАФ-а на такмичењу Bubble Cup 15 Мајкрософт развојног центра”

Comments are closed.