Prva tri mesta za ekipe RAF-a na takmičenju Bubble Cup 15 Majkrosoft razvojnog centra

Sedmorica studenata Računarskog fakulteta učestvovala su i osvojila prva tri mesta na jubilarnom petnaestom po redu Bubble Cup-u koji organizuje Majkrosoft razvojni centar u SrbijiBubble Cup  je takmičenje u kodiranju na kome učestvuju studenti i srednjoškolci. Ekipe RAF-a postigle su odlične rezultate i ostvarile izuzetan uspeh i apsolutnu dominaciju u konkurenciji šest timova u kategoriji Premier League.

Izvor fotografije: PCPress

Prvo mesto osvojila je dobro poznata takmičarska ekipa RAF Penguins koju čine studenti Računarskog fakulteta Aleksa PlavšićPavle Martinović i Aleksa Milisavljević.

Drugo mesto osvojio je student Računarskog fakulteta Viktor Lučić koji je nastupao sam pod nazivom stefanbalaz2.

Treće mesto je pripalo ekipi Seniori koju čine studenti RAF-a Ivan JevtićMihailo Trajković i Relja Aleksić.

“Već par godina smo učesnici finala, ovog puta je usledila i nagrada. Veoma smo zahvalni na podršci Majkrosoft razvojnog centra, koja se ne ogleda samo kroz znanja koja dobijamo učešćem u ovom takmičenju, već i kroz podršku i osnaživanje, koju su nam pružili da završimo i na nekim internacionalnim takmičenjima na koja bez njihove pomoći nikako ne bismo otišli”, izjavio je Aleksa Plavišić, član RAF Penguins. Ekipa RAF Penguins se priprema za odlazak na veliko finale ICPC koje se održava u novembru u Bangladešu.

1 thought on “Prva tri mesta za ekipe RAF-a na takmičenju Bubble Cup 15 Majkrosoft razvojnog centra”

Comments are closed.