RAF IT Days 2022: преко 70 пријављених средњошколаца из 4 државе, предавачи из 6 IT фирми, 18 предавања

Овогодишњи онлајн IT семинар за ученике средње школе RAF IT Days одржан је 2, 3, 9. и 10. априла и по много чему је специфичан.

На RAF IT Days 2022 је учествовало чак 6 великих IT компанија чији су представници, многи од њих бивши студенти Рачунарског факултета, одржали предавања средњошколцима. Део RAF IT Даyс 2022 били су Мајкрософт развојни центар СрбијаNordeusWorkpulsTX ServicesMVP Workshop и Zuhlke Engineering.

RAF IT Days семинар је ове године добио регионални карактер пријавом великог броја ученика средњих школа из Црне ГореМакедоније и Босне и Херцеговине, на шта смо веома поносни. 74 средњошколца имала су прилику да прате 18 предавања врсних IT стручњака из праксе, као и предавача Рачунарског факултета. Поред теоријских и практичних предавања, средњошколци су учествовали и у радионици програмирања.

Рачунарски факултет се захваљује свим ученицима средњих школа који су учествовали на семинару, као и представницима компанијама и предавачима који су пренели део свог знања и искуства средњшколцима!