RAF IT Days 2022: preko 70 prijavljenih srednjoškolaca iz 4 države, predavači iz 6 IT firmi, 18 predavanja

Ovogodišnji onlajn IT seminar za učenike srednje škole RAF IT Days održan je 2, 3, 9. i 10. aprila i po mnogo čemu je specifičan.

Na RAF IT Days 2022 je učestvovalo čak 6 velikih IT kompanija čiji su predstavnici, mnogi od njih bivši studenti Računarskog fakulteta, održali predavanja srednjoškolcima. Deo RAF IT Days 2022 bili su Majkrosoft razvojni centar SrbijaNordeusWorkpulsTX ServicesMVP Workshop i Zuhlke Engineering.

RAF IT Days seminar je ove godine dobio regionalni karakter prijavom velikog broja učenika srednjih škola iz Crne GoreMakedonije i Bosne i Hercegovine, na šta smo veoma ponosni. 74 srednjoškolca imala su priliku da prate 18 predavanja vrsnih IT stručnjaka iz prakse, kao i predavača Računarskog fakulteta. Pored teorijskih i praktičnih predavanja, srednjoškolci su učestvovali i u radionici programiranja.

Računarski fakultet se zahvaljuje svim učenicima srednjih škola koji su učestvovali na seminaru, kao i predstavnicima kompanijama i predavačima koji su preneli deo svog znanja i iskustva srednjškolcima!