Одржано окупљање Алумнија поводом 20 година РАФ-а

Поводом обележавања 20 година постојања Рачунарског факултета одржано је окупљање Алумниста РАФ-а у уторак, 26. децембра 2023. године. Обележавање важног јубилеја Рачунарског факултета, сусрет са колегама после много година и жеља за преношењем професионалног искуства повезали су Факултет са некадашњим студентима. Окупили су се неки од првих дипломаца Рачунарског факултета, колеге које су своју академску каријеру по завршетку студија започели на РАФ-у, као и многобројне колеге које своје каријере годинама граде у иностранству.

Алумнистима су се обратили деканка Рачунарског факултета проф. др Бојана Димић Сурла, бивши декан професор емеритус др Стеван Милинковић и продекан за наставу доцент др Немања Радосављевић. Окупљенима су говорили о тренутним дешавањима на Факултету, организацији предмета и сферама науке којима се баве, као и плановима за даљи развој и унапређење наставе и наставног кадра.

Окупљени Алумнисти су преносили своја искуства из IT индустрије, говорили о потребама на тржишту у овој области, о иновацијама и изазовима у будућностима на које Факултет треба да одговори приликом образовања младих IT стручњака.

Фотографије са окупљања Алумнија Рачунарског факултета можете погледати у Галерији. Видео снимак окупљања можете погледати овде.