Održano okupljanje Alumnija povodom 20 godina RAF-a

Povodom obeležavanja 20 godina postojanja Računarskog fakulteta održano je okupljanje Alumnista RAF-a u utorak, 26. decembra 2023. godine. Obeležavanje važnog jubileja Računarskog fakulteta, susret sa kolegama posle mnogo godina i želja za prenošenjem profesionalnog iskustva povezali su Fakultet sa nekadašnjim studentima. Okupili su se neki od prvih diplomaca Računarskog fakulteta, kolege koje su svoju akademsku karijeru po završetku studija započeli na RAF-u, kao i mnogobrojne kolege koje svoje karijere godinama grade u inostranstvu.

Alumnistima su se obratili dekanka Računarskog fakulteta prof. dr Bojana Dimić Surla, bivši dekan profesor emeritus dr Stevan Milinković i prodekan za nastavu docent dr Nemanja Radosavljević. Okupljenima su govorili o trenutnim dešavanjima na Fakultetu, organizaciji predmeta i sferama nauke kojima se bave, kao i planovima za dalji razvoj i unapređenje nastave i nastavnog kadra.

Okupljeni Alumnisti su prenosili svoja iskustva iz IT industrije, govorili o potrebama na tržištu u ovoj oblasti, o inovacijama i izazovima u budućnostima na koje Fakultet treba da odgovori prilikom obrazovanja mladih IT stručnjaka.

Fotografije sa okupljanja Alumnija Računarskog fakulteta možete pogledati u Galeriji. Video snimak okupljanja možete pogledati ovde.