Poseta kolega iz Rumunije

U periodu od 25. do 30. marta na Računarskom fakultetu su u radnoj poseti bile kolege sa Fakulteta inženjerskih nauka univerziteta Babeš-Boljaj u Rešici dekan prof. dr Gilbert Rajner-Gilih i prof. Kristijan Tufiš.

Radna poseta obuhvatila je upoznavanje kolega, upoznavanje gostiju sa kapacitetima Fakulteta, radne sastanke sa Petrom Prvulovićem na temu zajedničkog naučno-istraživačkog rada, gostujuće predavanje kod prof. Đorđa Babića na kom su se studenti RAF-a upoznali su se o načinima primene metoda digitalne obrade signala u detekciji oštećenja mehaničkih struktura, a održan je i radni sastanak sa nastavnicima i asistentima RAF-a gde su gosti upoznali osoblje RAF-a sa svojim naučno-istraživačkim radom i zajedno postavili okvire dalje saradnje.

Finansirano sredstvima Evropske unije. Izražena stanovišta predstavljaju isključivo stanovišta autora i ne odražavaju nužno stavove Evropske unije ili Fondacije Tempus. Ni pod kojim uslovima se Evropska unija ni davalac namenskih bespovratnih sredstava ne mogu smatrati odgovornima za njihovu sadržinu.