Septembarski upisni rok – školska 2024/25.

Za upis na akademski studijski program Računarsko inženjerstvo polažu se prijemni ispiti iz matematike i informatike, a za upis na strukovni studijski program Informacione tehnologije polaže se prijemni ispit iz informatike.

Za upis na akademski studijski program Multimedijalni dizajn polaže se prijemni ispiti iz provere sposobnosti crtanja, provere sposobnosti dizajniranja i provere sposobnosti opažanja i zaključivanja.

Prijemni ispiti za upis na Računarsko inženjerstvo i Informacione tehnologije:

  • Prijemni ispit iz matematike: 3.9. u 10č
  • Prijemni ispit iz informatike: 4.9. u 10č

Prijemni ispiti za upis na Multimedijalni dizajn:

  • Provera sposobnosti crtanja: 3.9. u 10č
  • Provera sposobnosti dizajniranja: 4.9. od 10h do 13č
  • Provera sposobnosti opažanja i zaključivanja: 4.9. od 14č do 15č

Upis kandidata koji su položili prijemni ispit je 5.9.2024.

Prijemni ispit se sastoji od izabranih zadataka iz Zbirke zadataka iz matematike i onlajn materijala za pripremu prijemnog ispita iz informatike

Cena Zbirke zadataka iz matematike je 1.000 dinara, a nadoknada za korišćenje onlajn materijala za pripremu prijemnog ispita iz informatike je 5.000 dinara.

  • Cena polaganja prijemnog ispita iznosi 4.000 dinara za Računarsko inženjerstvo, 2.000 dinara za Informacione tehnologije, a 8.000 dinara za Multimedijalni dizajn.

Prijavljivanje za prijemni ispit može se obaviti onlajn, telefonom ili lično u sekretarijatu fakulteta.

Za dodatne informacije o studijskim programima, prijemnom ispitu i upisu na Računarski fakultet možete kontaktirati sekretarijat fakulteta na telefon: 011 26 27 613, imejl: sekretarijat@raf.edu.rs ili doći lično u Knez Mihailovu 6, VI sprat.