Студенти РАФ-а на Erasmus+ Blended Intensive програму у Румунији

Студенти Рачунарског факултета Анастасија Јовановић и Петар Ратковић учествовали су од 20. до 24. маја у Erasmus+ Blended Intensive Program-у (BIP) у Румунији, у организацији Факултета инжењерских наука Универзитета Бабеш-Бољај у Решици. Наши студенти су имали прилику да заједно са колегама из Румуније, Пољске и Турске учествују на курсу Digital product development and reverse engineering.

Овај курс је био посвећен развоју производа уз помоћ дигиталних технологија и 3D скенирања. Студенти су стекли драгоцено искуство у примени ових техника, а такође су имали прилику да упознају регион и локалну индустрију. Догађај је био одлична прилика студентима за повезивање са колегама и размену знања и искуства.

Финансирано средствима Европске уније. Изражена становишта представљају искључиво становишта аутора и не одражавају нужно ставове Европске уније или Фондације Темпус. Ни под којим условима се Европска унија ни давалац наменских бесповратних средстава не могу сматрати одговорнима за њихову садржину.