Studenti RAF-a na Erasmus+ Blended Intensive programu u Rumuniji

Studenti Računarskog fakulteta Anastasija Jovanović i Petar Ratković učestvovali su od 20. do 24. maja u Erasmus+ Blended Intensive Program-u (BIP) u Rumuniji, u organizaciji Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta Babeš-Boljaj u Rešici. Naši studenti su imali priliku da zajedno sa kolegama iz Rumunije, Poljske i Turske učestvuju na kursu Digital product development and reverse engineering.

Ovaj kurs je bio posvećen razvoju proizvoda uz pomoć digitalnih tehnologija i 3D skeniranja. Studenti su stekli dragoceno iskustvo u primeni ovih tehnika, a takođe su imali priliku da upoznaju region i lokalnu industriju. Događaj je bio odlična prilika studentima za povezivanje sa kolegama i razmenu znanja i iskustva.

Finansirano sredstvima Evropske unije. Izražena stanovišta predstavljaju isključivo stanovišta autora i ne odražavaju nužno stavove Evropske unije ili Fondacije Tempus. Ni pod kojim uslovima se Evropska unija ni davalac namenskih bespovratnih sredstava ne mogu smatrati odgovornima za njihovu sadržinu.