Agenda i uputstvo za učesnike takmičenja Raf Challenge 2020

Ovogodišnje takmičenje će biti održano onlajn upotrebom aplikacije Zum. Linkove putem kojih se pristupa takmičenju učesnici su dobili putem mejla (ukoliko niste dobili mejl kontaktirajte nas: rafchallenge @ raf.rs). Takmičenje se održava u subotu 16. maja 2020. godine.

Molimo vas da poštujete satnicu takmičenja – AGENDA.

Pre otvaranja takmičenja u 11 časova sesija u virtuelnoj učionici “U1 – Prijem i proglašenje pobednika” će biti otvorena od 10.45 časova. Pri pokretanju sesije na vašim računarima ili mobilnim telefonima biće instalirana aplikacija Zoom, ukoliko je prethodno niste instalirali. Nalozi na Zoom-u vam nisu potrebni, ali je obavezno da koristite svoja imena i prezimena kako bi komisija znala sa kim komunicira. Sesija u učionici “U1 – Prijem i proglašenje pobednika” biće otvorena tokom celog takmičenja.

Nakon prijema, slede odbrane radova počev od 11.30 časova. Potrebno je da svi učesnici ostanu u učionici U1 gde ćemo vas redom pozivati na odbranu. Nakon što budete prozvani, potrebno je da izađete iz ove sesije i uđete na sesiju za određenu kategoriju.

Posle završene odbrane nemate obavezu vraćanja u učionicu U1 sve do 16 časova kada je proglašenje pobednika.

Zum aplikacija omogućava video konferenciju (zvuk i glas), kao i deljenje ekrana. Mikrofoni učesnika obavezno moraju biti uključeni tokom odbrane, ali ne i na otvaranju takmičenja i proglašenju pobednika gde ih možete paliti po potrebi ukoliko želite da postavite pitanje. Postoji i opcija korišćenja chat-a.

5816-agenda-i-uputstvo-za-ucesnike-takmicenja