Агенда и упутство за учеснике такмичења Raf Challenge 2020

Овогодишње такмичење ће бити одржано онлајн употребом апликације Зум. Линкове путем којих се приступа такмичењу учесници су добили путем мејла (уколико нисте добили мејл контактирајте нас: rafchallenge @ raf.rs). Такмичење се одржава у суботу 16. маја 2020. године.

Молимо вас да поштујете сатницу такмичења – АГЕНДА.

Пре отварања такмичења у 11 часова сесија у виртуелној учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” ће бити отворена од 10.45 часова. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, уколико је претходно нисте инсталирали. Налози на Zoom-у вам нису потребни, али је обавезно да користите своја имена и презимена како би комисија знала са ким комуницира. Сесија у учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” биће отворена током целог такмичења.

Након пријема, следе одбране радова почев од 11.30 часова. Потребно је да сви учесници остану у учионици У1 где ћемо вас редом позивати на одбрану. Након што будете прозвани, потребно је да изађете из ове сесије и уђете на сесију за одређену категорију.

После завршене одбране немате обавезу враћања у учионицу У1 све до 16 часова када је проглашење победника.

Зум апликација омогућава видео конференцију (звук и глас), као и дељење екрана. Микрофони учесника обавезно морају бити укључени током одбране, али не и на отварању такмичења и проглашењу победника где их можете палити по потреби уколико желите да поставите питање. Постоји и опција коришћења chat-a.

5816-agenda-i-uputstvo-za-ucesnike-takmicenja