Naslovna

“RAF IT days” je besplatan četvorodnevni seminar namenjen učenicima srednjih škola, koji organizuje Računarski fakultet iz Beograda uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda. Seminar je namenjen srednjoškolcima čije interesovanje prevazilazi okvire nastavnih planova i programa, a ciljevi su edukacija, promovisanje obrazovanja i stručno usavršavanje mladih ljudi, kao i prepoznavanje intelektualnih potencijala učesnika seminara.

Preko 50 domaćih i stranih kompanija se do sada predstavilo mladim učesnicima seminara. Oko 350 srednjoškolaca je imalo priliku da unapredi svoja znanja iz oblasti informaciono komunikacionih tehnologija. U savremeno opremljenim kabinetima Računarskog fakulteta predavači na interesantan i inovativan način prenose svoja znanja i iskustva učenicima.

Realizacijom „RAF IT Days “ širi se pozitivna poruka usmerena ka javnom mnjenju o kvalitetnom projektu i mladim ljudima koji shvataju da je obrazovanje jedini put kojim treba da koračaju. Zajedničko angažovanje državnih institucija, svetski poznatih kompanija i organizatora je od ključne važnosti za postizanje prethodno definisanih ciljeva.

„RAF IT Days 2021“ će se održati u aprilu 2021. godine onlajn putem platforme Zum.

2471-naslovna