Насловна

“RAF IT days” је бесплатан четвородневни семинар намењен ученицима средњих школа, који организује Рачунарски факултет из Београда уз подршку Канцеларије за младе града Београда. Семинар је намењен средњошколцима чије интересовање превазилази оквире наставних планова и програма, а циљеви су едукација, промовисање образовања и стручно усавршавање младих људи, као и препознавање интелектуалних потенцијала учесника семинара.

Преко 50 домаћих и страних компанија се до сада представило младим учесницима семинара. Око 350 средњошколаца је имало прилику да унапреди своја знања из области информационо комуникационих технологија. У савремено опремљеним кабинетима Рачунарског факултета предавачи на интересантан и иновативан начин преносе своја знања и искуства ученицима.

Реализацијом „RAF IT Days “ шири се позитивна порука усмерена ка јавном мњењу о квалитетном пројекту и младим људима који схватају да је образовање једини пут којим треба да корачају. Заједничко ангажовање државних институција, светски познатих компанија и организатора је од кључне важности за постизање претходно дефинисаних циљева.

„RAF IT Days 2021“ ће се одржати у априлу 2021. године онлајн путем платформе Зум.

2471-naslovna