Датум одржавања семинара

 border=

Рачунарски факултет је донео одлуку да се семинар за средњошколце Raf IT days 2020 одржи и поред увођења ванредног стања. Семинар је бесплатан и трајаће током два викенда (суботом и недељом) следећих датума: 9,10, 16. и 17. мај 2020.
Семинар ће се одржати онлајн употребом софтвера/апликације Зоом, слично као што се и одржава настава на Рачунарском факултету од увођења ванредног стања у земљи.
На семинару ће учествовати око 90 средњошколаца, а сви остали заинтересовани средњошколци моћи ће да прате предавања путем преноса уживо на Yоutube каналу Рачунарског факултета: ЛИНК за праћење уживо
Семинар чине предавања и радионице на различите теме из области ИКТ-а, а неке од тема које смо издвојили ове године су: „Internet of things – концепт паметних кућа“, „Примена вештачке интелигенције у медицини“, „Гејминг индустрија“, „Велики подаци и рачунарство у облаку“, „Историјски развој мобилних система“ и многе друге. По први пут одржаће се и онлајн радионица „Програмирање у програмском језику C на порталу Петља“.
На званичној страници RAF IT Days доступне су све теме као и агенда овогодишњег семинара.

5795-datum-odrzavanja-seminara2020