Datum održavanja seminara

border=

Računarski fakultet je doneo odluku da se seminar za srednjoškolce Raf IT days 2020 održi i pored uvođenja vanrednog stanja. Seminar je besplatan i trajaće tokom dva vikenda (subotom i nedeljom) sledećih datuma: 9,10, 16. i 17. maj 2020.
Seminar će se održati onlajn upotrebom softvera/aplikacije Zoom, slično kao što se i održava nastava na Računarskom fakultetu od uvođenja vanrednog stanja u zemlji.
Na seminaru će učestvovati oko 90 srednjoškolaca, a svi ostali zainteresovani srednjoškolci moći će da prate predavanja putem prenosa uživo na Youtube kanalu Računarskog fakulteta: LINK za praćenje uživo
Seminar čine predavanja i radionice na različite teme iz oblasti IKT-a, a neke od tema koje smo izdvojili ove godine su: „Internet of things – koncept pametnih kuća“, „Primena veštačke inteligencije u medicini“, „Gejming industrija“, „Veliki podaci i računarstvo u oblaku“, „Istorijski razvoj mobilnih sistema“ i mnoge druge. Po prvi put održaće se i onlajn radionica „Programiranje u programskom jeziku C na portalu Petlja“.
Na zvaničnoj stranici RAF IT Days dostupne su sve teme kao i agenda ovogodišnjeg seminara.

5795-datum-odrzavanja-seminara2020