Упознај EFY догађај – Уплови у свет предузетништва

Чуо си да овог јануара AIESEC припрема пројекат Ентрепренеурсхип Фор Yоутх, али ниси сигуран шта је то и да ли је за тебе? Без бриге, имамо решење! 15. децембра у 19х путем Zoom платформе, потпуно бесплатно се можеш прикључити догађају „Упознај ЕФY“ на коме ћеш наћи одговоре на сва питања која имаш у вези нашег предузетничког пројекта. Још боље, моћи ћеш да осетиш део атмосфере коју ћемо стварати у јануару кроз занимљив садржај који ти препремамо. Осим информација о EFY пројекту чућеш основне ствари о предузетништву, имати прилику да постављаш питања, али и да стекнеш утисак какве предаваче можеш очекивати да слушаш у јануару. Гост догађаја је наша алумнисткиња, Анита Живковић, од које можеш научити доста из њеног богатог искуства које је стицала како у земљи тако и у иностранству.
Да ли си спреман да пробудиш предузетника у себи? Своју пријаву можеш попунити на следећем линку  https://доцс.гоогле.цом/формс/д/е/1ФАИпQЛСфуаРYздПЛМг18м-ез-8МзрхЕУелр9СБо0еЦxИсаВцвд5Пбзw/виеwформ Видимо се 15. децембра!
Уколико се питаш „Шта је ЕФY?“
Entrepreneurship For Youth је пројекат који за циљ има да приближи младима свет предузетништва са којим се не сусрећу тако често. Радионице у трајању од пет недеља одржаће се у јануару путем online платформи и омогући ће ти да радиш на развоју soft и hard скилова неопходних за грађење даље каријере као и стицање знања о предузетништву од предавача искусних у овом пољу.
Ко смо ми?
AIESEC је је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој!
Контакт информације
Тијана Ђуришић
Координатор за маркетинг и односе с јавношћу
+381 65 3633422
Za_sajt.jpg

6067-upoznaj-xa-efy-xa-dogadaj-uplovi-u-svet-preduzetnistva