Upoznaj EFY događaj – Uplovi u svet preduzetništva

Čuo si da ovog januara AIESEC priprema projekat Entrepreneurship For Youth, ali nisi siguran šta je to i da li je za tebe? Bez brige, imamo rešenje! 15. decembra u 19h putem Zoom platforme, potpuno besplatno se možeš priključiti događaju „Upoznaj EFY“ na kome ćeš naći odgovore na sva pitanja koja imaš u vezi našeg preduzetničkog projekta. Još bolje, moći ćeš da osetiš deo atmosfere koju ćemo stvarati u januaru kroz zanimljiv sadržaj koji ti prepremamo. Osim informacija o EFY projektu čućeš osnovne stvari o preduzetništvu, imati priliku da postavljaš pitanja, ali i da stekneš utisak kakve predavače možeš očekivati da slušaš u januaru. Gost događaja je naša alumnistkinja, Anita Živković, od koje možeš naučiti dosta iz njenog bogatog iskustva koje je sticala kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Da li si spreman da probudiš preduzetnika u sebi? Svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuaRYzdPLMg18m-ez-8MzrhEUelr9SBo0eCxIsaVcvd5Pbzw/viewform Vidimo se 15. decembra!
Ukoliko se pitaš „Šta je EFY?“
Entrepreneurship For Youth je projekat koji za cilj ima da približi mladima svet preduzetništva sa kojim se ne susreću tako često. Radionice u trajanju od pet nedelja održaće se u januaru putem online platformi i omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.
Ko smo mi?
AIESEC je je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!
Kontakt informacije
Tijana Đurišić
Koordinator za marketing i odnose s javnošću
+381 65 3633422
Za_sajt.jpg

6067-upoznaj-xa-efy-xa-dogadaj-uplovi-u-svet-preduzetnistva