Конференција ETRAN 2011

Ове године, 55. Конференција за електронику, телекомуникације, рачунарство, аутоматику и нуклеарну технику ETRAN 2011 одржава се у периоду од 6. до 9. јуна у Бањи Врућици, код Теслића, Република Српска, БиХ.

На конференцији ће бити представљен рад дипломираног студента Рачунарског факултета Ивана Ристића који је под менторством професора  др. Наташе А. Каблар објавио рад под називом „Географски информациони систем: Историја развоја, дефиниција, подела, теорије и методологије развоја, апликације и примери коришћења ArcGiS 10“. Др. Наташа А. Каблар  ће представити и свој рад „Singulary Impulsive Dynamical Model оf Аccute Immyne Response“. Радови су изузетно оцењени и биће изложени у четвртак 9. јуна 2011. године у 11 часова у сесији Математичке методе у вештачкој интелигенцији.

На конференцији учествује и професор Рачунарског факултета др. Десимир Вучић са радом: “Циклична спектрална анализа OFDM/QАМ сигнала са циклостационарном сигнатуром”, у сарадњи са: Миљком Ерићем, Електротехнички факултет, Београд и Иваном Покрајцем, Војнотехнички институт, Београд.

Више информација о конференцији ETRAN можете наћи на сајту etran.etf.bg.ac.rs

1729-konferencija-etran-2011