AIESEC: Прилике се не чекају, већ стварају!

Искористи прилику да постанеш члан највеће светске студентске организације на свету! Стигао је октобар и поред почетка академске године, студентима се пружа могућност да направе први корак ка личном и професионалном усавршавању и да теоријско знање које се стиче на факултету надограде искуством и примене кроз рад у AIESEC-у. Студенти широм Србије имаће прилику да се ове јесени пријаве за чланство и то у шест градова: Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Ваљеву и Зрењанину.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Она броји преко 86 000 чланова у 124 земље света и пружа велики спектар могућности за сваког студента. Кроз рад у тимовима у области финансија, маркетинга, сарадње са компанијама, на програмима одлазеће и долазеће волонтерске и стручне праксе и пројектима, студенти имају могућност да развију свест о својим могућностима. Просечан члан сваки дан ради и комуницира са људима из целог света,  са намером остваривања заједничког циља – одговорног понашања према заједници  у којој живимо. Интернационално окружење, развој комуникацијских и презентационих способности, лидерских вештина и тимског рада, представљају само неке од ставки које ову организацију чине одличном средином за развој одговорних младих лидера будућности.

Пријем нових чланова подразумева попуњавање пријаве, након чега следи презентација “Упознај AIESEC”, чији је циљ да представи могућности које пружамо студентима и које ће моћи да искусе ангажовањем у организацији.

Сви заинтересовани студенти који буду присуствовали презентацији ће имати јединствену прилику да боље упознају организацију и могућности које она нуди, али и да чују искуства бивших чланова AIESEC-а.

За више информација о самој организацији и могућностима које су на располагању свим студентима можете пронаћи на www.aiesec.org.rs и на званичној Facebook страници.

2365-aiesec-prilike-se-ne-cekaju-vec-stvaraju