AIESEC: Prilike se ne čekaju, već stvaraju!

Iskoristi priliku da postaneš član najveće svetske studentske organizacije na svetu! Stigao je oktobar i pored početka akademske godine, studentima se pruža mogućnost da naprave prvi korak ka ličnom i profesionalnom usavršavanju i da teorijsko znanje koje se stiče na fakultetu nadograde iskustvom i primene kroz rad u AIESEC-u. Studenti širom Srbije imaće priliku da se ove jeseni prijave za članstvo i to u šest gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu i Zrenjaninu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Ona broji preko 86 000 članova u 124 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta. Kroz rad u timovima u oblasti finansija, marketinga, saradnje sa kompanijama, na programima odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse i projektima, studenti imaju mogućnost da razviju svest o svojim mogućnostima. Prosečan član svaki dan radi i komunicira sa ljudima iz celog sveta,  sa namerom ostvarivanja zajedničkog cilja – odgovornog ponašanja prema zajednici  u kojoj živimo. Internacionalno okruženje, razvoj komunikacijskih i prezentacionih sposobnosti, liderskih veština i timskog rada, predstavljaju samo neke od stavki koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

Prijem novih članova podrazumeva popunjavanje prijave, nakon čega sledi prezentacija “Upoznaj AIESEC”, čiji je cilj da predstavi mogućnosti koje pružamo studentima i koje će moći da iskuse angažovanjem u organizaciji.

Svi zainteresovani studenti koji budu prisustvovali prezentaciji će imati jedinstvenu priliku da bolje upoznaju organizaciju i mogućnosti koje ona nudi, ali i da čuju iskustva bivših članova AIESEC-a.

Za više informacija o samoj organizaciji i mogućnostima koje su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj Facebook stranici.

2365-aiesec-prilike-se-ne-cekaju-vec-stvaraju