Oglas za posao – firma Infrakit

Finska firma Infrakit traži programera u Beogradu koji bi dodao nove mogućnosti u jedan deo naše web aplikacije. Predviđena dužina rada je par meseci za završetak ovog zadatka, tokom kojeg bi kandidat sarađivao i sa ostalim programerima u Beogradu i Helsinkiju. Smatramo da je ovo dobra prilika i za studente koji još traže temu za diplomski ili master rad.

Očekujemo da dobar kandidat po završetku zadatka ostane da radi u kompaniji i na drugim programerskim poslovima. Za poziciju u ponudi potrebno je da kandidat bude upoznat sa bibliotekom: Three.js
Uz poznavanje:
HTML, CSS, Java, Js, Jquerry, Ajax, poznavanje osnove 3D modela

Kancelarija se nalazi u najbližoj okolini Slavije, a radno vreme je fleksibilno. Kandidat ne mora da bude ekspert na svim poljima, ali je poželjno da ima želju da se usavršava tokom rada. Trenutno u našim redovima imamo dva programera sa RAF-a, pa se nadamo i budućoj dobroj saradnji.
CV poslati na adresu: ognjen.popovic @ infrakit.com

Rok prijave nije striktan, ali očekujemo da kandidata izaberemo do kraja novembra.
Infrakit je finska kompanija koja je modernizovala način praćenja izvođenja radova u niskogradnji. Predstavlja startup u svojoj daljoj fazi razvoja i trenutno je u jednom od takvih programa koji se održavaju u Finskoj (Startup Sauna/Slush). Naš softver se koristi u Finskoj i Holandiji. Planira se probijanje na ostala tržišta Evrope kao i u našem regionu.
www.infrakit.com

infrakit

3879-oglas-za-posao-firma-xa-infrakit-xa