Оглас за посао – фирма Infrakit

Финска фирма Infrakit тражи програмера у Београду који би додао нове могућности у један део наше wеб апликације. Предвиђена дужина рада је пар месеци за завршетак овог задатка, током којег би кандидат сарађивао и са осталим програмерима у Београду и Хелсинкију. Сматрамо да је ово добра прилика и за студенте који још траже тему за дипломски или мастер рад.

Очекујемо да добар кандидат по завршетку задатка остане да ради у компанији и на другим програмерским пословима. За позицију у понуди потребно је да кандидат буде упознат са библиотеком: Three.js
Уз познавање:
HTML, CSS, Java, Јs, Jquerry, Ajax, познавање основе 3D модела

Канцеларија се налази у најближој околини Славије, а радно време је флексибилно. Кандидат не мора да буде експерт на свим пољима, али је пожељно да има жељу да се усавршава током рада. Тренутно у нашим редовима имамо два програмера са РАФ-а, па се надамо и будућој доброј сарадњи.
CV послати на адресу: оgnjen.popovic @ infrakit.com

Рок пријаве није стриктан, али очекујемо да кандидата изаберемо до краја новембра.
Infrakit је финска компанија која је модернизовала начин праћења извођења радова у нискоградњи. Представља стартуп у својој даљој фази развоја и тренутно је у једном од таквих програма који се одржавају у Финској (Startup Sauna/Slush). Наш софтвер се користи у Финској и Холaндији. Планира се пробијање на остала тржишта Европе као и у нашем региону.
www.infrakit.com

infrakit

3879-oglas-za-posao-firma-xa-infrakit-xa