Компанија Workpuls додељује полустипендије студентима РАФ-а

Наши студенти имају изузетну прилику да постану стипендисти компаније Workpuls и тиме омогуће себи сјајне погодности за студирање и напредовање, али и развој каријере у будућности. Додатна бенефиција коју ова стипендија доноси јесте изванредна могућност стручне праксе која је студентима одлична шанса за усавршавање. Компанија Workpuls из Београда одлучила је да подржи наше студенте доделом четири полустипендије. Овај релативно млади стартап бави се развијањем сопственог софтверског производа који има више од 1.200 корисника широм света. Иван Петровић, оснивач и извршни директор Workpuls-а, некада студент Рачунарског факултета, препознао је квалитет у нашим студентима који жели да награди на овај начин. На основу личног искуства зна колика је важност давања подршке и пружања могућности студентима јер су управо неки од њих иноватори и лидери будућности.

Идеја за Workpuls је настала пре неколико година када је оснивач компаније развијао софтвер са пар својих пријатеља. Од тада до данас, тим и софтвер су се континуирано прилагођавали и прошли кроз много различитих развојних фаза. Workpuls чини тим од око 50 чланова из више земаља света који раде на унапређењу и продаји софтвера који се фокусира на продуктивност, анализу времена и оптимизацију пословних процеса са циљем побољшања ефикасности и фокуса. Софтвер је намењен помоћи организацијама да разумеју како њихови тимови најефикасније раде свој посао и да на тај начин створе боље радно окружење. Workpuls софтвер користи више од 100.000 запослених дневно широм света. Оно што карактерише ову компанију јесте отвореност за нове чланове и идеје зарад заједничког унапређења. Стога, омогућиће стипендистима и четворонедељну стручну праксу.

Студенти који су уписани на другу, трећу и четврту годину академских студијских програма Рачунарске науке и Рачунарско ижењерство моћи ће да аплицирају за полустипендије до понедељка 6.12. у 15 часова, а пријава ће се вршити попуњавањем онлајн формулара. Представници компаније су утврдили критеријуме одабира који ће вршити заједно са управом Факултета, те предност имају студенти који нису корисници стипендија и полустипендија. Главна ставка која ће се вредновати јесте висина просечне оцене, као и што мањи број пренетих предмета. У обзир ће се узимати и друге информације које кандидати доставе путем форме.

1 thought on “Компанија Workpuls додељује полустипендије студентима РАФ-а”

Comments are closed.

6553-kompanija-xa-workpuls-xa-dodeljuje-polustipendije-studentima-raf-a