Kompanija Workpuls dodeljuje polustipendije studentima RAF-a

Naši studenti imaju izuzetnu priliku da postanu stipendisti kompanije Workpulsi time omoguće sebi sjajne pogodnosti za studiranje i napredovanje, ali i razvoj karijere u budućnosti. Dodatna beneficija koju ova stipendija donosi jeste izvanredna mogućnost stručne prakse koja je studentima odlična šansa za usavršavanje. Kompanija Workpuls iz Beograda odlučila je da podrži naše studente dodelom četiri polustipendije. Ovaj relativno mladi startap bavi se razvijanjem sopstvenog softverskog proizvoda koji ima više od 1.200 korisnika širom sveta. Ivan Petrović, osnivač i izvršni direktor Workpuls-a, nekada student Računarskog fakulteta, prepoznao je kvalitet u našim studentima koji želi da nagradi na ovaj način. Na osnovu ličnog iskustva zna kolika je važnost davanja podrške i pružanja mogućnosti studentima jer su upravo neki od njih inovatori i lideri budućnosti.

Ideja za Workpuls je nastala pre nekoliko godina kada je osnivač kompanije razvijao softver sa par svojih prijatelja. Od tada do danas, tim i softver su se kontinuirano prilagođavali i prošli kroz mnogo različitih razvojnih faza. Workpuls čini tim od oko 50 članova iz više zemalja sveta koji rade na unapređenju i prodaji softvera koji se fokusira na produktivnost, analizu vremena i optimizaciju poslovnih procesa sa ciljem poboljšanja efikasnosti i fokusa. Softver je namenjen pomoći organizacijama da razumeju kako njihovi timovi najefikasnije rade svoj posao i da na taj način stvore bolje radno okruženje. Workpuls softver koristi više od 100.000 zaposlenih dnevno širom sveta. Ono što karakteriše ovu kompaniju jeste otvorenost za nove članove i ideje zarad zajedničkog unapređenja. Stoga, omogućiće stipendistima i četvoronedeljnu stručnu praksu.

Studenti koji su upisani na drugu, treću i četvrtu godinu akademskih studijskih programa Računarske nauke i Računarsko iženjerstvo moći će da apliciraju za polustipendije do ponedeljka 6.12. u 15 časova, a prijava će se vršiti popunjavanjem onlajn formulara. Predstavnici kompanije su utvrdili kriterijume odabira koji će vršiti zajedno sa upravom Fakulteta, te prednost imaju studenti koji nisu korisnici stipendija i polustipendija. Glavna stavka koja će se vrednovati jeste visina prosečne ocene, kao i što manji broj prenetih predmeta. U obzir će se uzimati i druge informacije koje kandidati dostave putem forme.

1 thought on “Kompanija Workpuls dodeljuje polustipendije studentima RAF-a”

Comments are closed.

6553-kompanija-xa-workpuls-xa-dodeljuje-polustipendije-studentima-raf-a