Треће индивидуално место из ООП-а и четврто групно место из Алгоритама и структура података

На Електријади 2024 студенти РАФ-а остварили су запажене резултате из предмета Објектно оријентисано програмирање и Алгоритми и структуре података.

Посебно се истакао Арсен Арсеновић заузевши индивидуално треће место од укупно 19 такмичара из Објектно оријентисаног програмирања. Тимски, екипа РАФ1 коју чине Арсен Арсеновић, Лазар Доброта и Димитрије Анџић је на истом такмичењу заузела пету позицију од укупно 7 тимова.

ТАБЕЛА Објектно оријентисано програмирање

На такмичењу из предмета Алгоритми и структуре података, најбоље пласиран студент РАФ-а је Михаило Трајковић који је од укупно 28 такмичара заузео шесту позицију. Тимски, у овој области екипа РАФ1 (Михаило Трајковић, Нада Трајковић и Немања Радовановић) заузела је четврто место у конкуренцији 9 тимова.

ТАБЕЛА Алгоритми и структуре података

Подсећамо, Рачунарски факултет је једини приватни факултет који се на Електријади такмичи у научним областима. Ове године поред РАФ-а у научној области такмиче се и Електротехнички факултет у Београду, Факултет техничких наука у Новом Саду, Електронски факултет у Нишу, Факултет инжењерских наука у Крагујевцу, Електротехнички факултет у Бања Луци, Електротехнички факултет у Сарајеву и Електротехнички факултет у Подгорици.

Нашим студентима честитамо на свим оствареним успесима!